/ نقد و بررسی / صوتی و تصویری / تلویزیون / تلویزیون سامسونگ

نقد و بررسی تلویزیون QLED Q78C سامسونگ

نقد و بررسی تلویزیون QLED Q78C سامسونگ

سامسونگ با معرفی سری جدید تلویزیون های خود با نام QLED سعی کرده تا با دیگر شرکت های سازنده تلویزیون های رده بالا ، به خصوص OLED ها ، رقابت کند. به همین جهت تمام تلاش خود را کرده تا بهترین تلویزیون بازار را تولید کند. یکی از همین QLED ها ، Q7 نام دارد که به تازگی وارد بازار ایران نیز شده است.

طراحی ظاهری

مانند تمام تلوزیون های سامسونگ ، طراحی بسیار زیبا در اولین نگاه به چشم می آید. در ساخت این تلویزیون منحنی از بهترین متریال های موجود استفاده شده و قطعات فلزی به کار رفته در آن جلوه خاصی دارند. قسمت پشتی تلوزیون هم که از جنس پلاستیک ساخته شده است ، حس با کیفیت بودن محصول را منتقل می کند.

یکی از نو آوری های سامسونگ که در این سری از تلوزیون های QLED به اوج رسیده ، سادگی و نظم بخشیدن به محیط اطراف تلویزیون است. در Q7 علاوه بر انتقال سیم برق از درون پایه و استفاده از One Connect Box (که در دیگر تلویزیون های این شرکت هم شاهد بودیم ) از سیم نامرئی برای One Connect Box و پایه دیواری جدید استفاده کرده است. این پایه دیواری جدید امکان اتصال بدون فاصله با دیوار را می دهد و نصب آن را بسیار آسان می کند.

همچنین می توانید به جای پایه رومیزی که سامسونگ برای آن در نظر گرفته ، از پایه مخروطی یا پایه استدیو نیز استفاده کنید و زیبایی تلویزیون را دو چندان کنید.

کیفیت نمایش

سامسونگ سعی کرده تا در سری تلویزیون های QLED خود دست به نوآوری بزند و کیفیت نمایش بالاتر از تلویزیون های LED ارائه دهد. اگر چه نام QLED برگرفته از تکنولوژی Quantum Dot استفاده شده در این تلوزیون هاست و این فناوری را پیش تر هم در تلویزیون های سامسونگ شاهد بودیم ، اما نسل سوم این فناوری در کنار قابلیت های جدید تعبیه شده در این سری از تلویزیون ها باعث می شوند تا شاهد محصولی با کیفیت نمایش فوق العاده بالا و قابل رقابت با تلویزیون های رده بالا مانند OLED ها باشیم.

کنتراست بالای این تلویزیون در کنار روشنایی مناسب، استفاده از آن را در فضاهای تاریک و روشن و صحنه های مختلف ممکن می کند. زاویه دید باز این تلوزیون در کنار انعکاس کم نور محیط باعث می شود تا امکان نمایش در مکان های مختلف با کیفیت بالا ممکن باشد.

نقطه عطف تلویزیون Q7 ( و دیگر تلویزیون های QLED) در نمایش رنگ آنهاست.  در صفحه نمایش تلویزیون های QLED از نقاط کوانتومی یا Quntum Dot استفاده شده است که عبور نور از آنها باعث درخشش و شفافیت فوق العاده رنگ ها می شود. این تلویزیون ها تقریبا فضای رنگی DCI-P3 را به صورت کامل پوشش می دهند و رنگ های تولید شده توسط آنها فوق العاده کامل و زنده است. این پوشش بسیار خوب رنگ باعث می شود تا محتوای HDR هم به بهترین نحو پخش شود. تلوزیون های QLED از لحاظ حجم رنگ به مراتب از دیگر رقبا جلوتر هستند و غلظت و غنی بودن رنگ های تولید شده بالاترین جایگاه ممکن را در بین تلوزیون ها کسب می کند.

مشکی تولید شده در این تلویزیون عمق خاصی دارد و تماشای صحنه های تاریک را در آن بسیار دلنشین می کند. این تلوزیون به کمک HDR 1500 نمایش فوق العاده ای از محتوای HDR را در اختیار کاربرانش می گذارد و کامل ترین جزییات را به نمایش می گذارد. قابلیت Auto Depth Enhancer به عمیق شدن تصاویر کمک می کند و واقعیت را به بهترین شکل شبیه سازی می کند. علاوه بر این منحنی بودن تلوزیون هم به عمق بخشی کمک می کند.

با تلوزیون Q7 دیگر شاهد مشکل حفظ تصویر نخواهید بود و سوختگی موقت پیکسل ها هیچ وقت در این تلوزیون اتفاق نمی افتد.

این کیفیت بالای نمایش و رزولوشن 4K در کنار تاخیر بسیار پایین ورودی ها این تلوزیون را برای گیمر های حرفه ای نیز مناسب می کند و لذت بازی کردن به کمک این تلوزیون کامل می شود.

سیستم صوتی

برای این تلوزیون از یک سیستم صوتی 4.2 کاناله قدرتمند با مجموع توان خروجی 40 وات ، استفاده شده است. اگر چه قدرت این صدا بالاست و اکثر کاربران را راضی نگه می دارد، اما ممکن است استفاده از یک سیستم صوتی جانبی نیز برای بعضی کاربران خالی از لطف نباشد. سامسونگ برای این دسته از کاربران قابلیت اتصال بی سیم و به صورت بلوتوثی را قرار داده تا اتصال تلویزیون به سیستم صوتی بسیار ساده و بدون در هم پیچیدن سیم های زیاد صورت بگیرد.

رابط کاربری

نسخه 2017 سیستم عامل سامسونگ که در Q7 به کار رفته با تغییرات زیادی رو به رو شده و همه چیز در آن بهبود یافته است. استفاده از امکانات تلویزیون به کمک رابط کاربری Smart Hub بسیار ساده و روان شده است و قابلیت های هوشمند آن افزایش چشمگیری داشته اند. کنترل جدید استفاده شده در این تلویزیون نسبت به نسخه های قبلی ظاهری زیباتر دارد و در کنار رابط کاربری جدید، استفاده از امکانات تلویزیون را بسیار ساده می کند. اگرچه در این کنترل از دکمه های متعدد و یا حسگر حرکتی استفاده نشده، اما در عین همین سادگی، کامل است و تمام دستورات به راحتی به تلوزیون منتقل می شود.

سامسونگ در جهت نظم بخشیدن به محیط تلویزیون استفاده از کنترل برای دیگر دستگاه را نیز ممکن کرده تا از ازیاد کنترل ها برای دستگاه های جانبی تلوزیون جلوگیری شود.

کیت One Connect (که در کنار تلویزیون قرار می گیرد تا پورت ها به جایی غیر از پشت دستگاه منتقل شود) با تغییراتی همراه بوده است. کابل اتصال این کیت به تلوزیون از نوع نامرئی در نظر گرفته شده و طول زیادی دارد و حتی می توانید آن را در فاصله از تلویزیون قرار دهید. به کمک این سیم نامرئی ، دیگر هیچ سیم اضافه ای در کنار دستگاه دیده نخواهد شد. این کیت 4 پورت HDMI ، 3 پورت USB ، ورودی کامپوننت و کامپوزیت، آنتن و LAN و خروجی اپتیکال صدا را در خود جای داده است. هر دستگاهی که به این کیت متصل شود ف به صرت خودکار توسط تلوزیون تشخیص داده می شود و در صورت روشن شدن هر کدام از این دستگاه های متصل ، تلویزیون به صورت اتوماتیک روشن خواهد شد.

جمع بندی

سامسونگ با سری جدید تلوزیون های رده بالای خود با نام QLED دست به تولید رقبایی برای تلوزیون های OLED زده است. Q7 یکی از همین سری تلوزیون هاست. این تلویزیون در دو نوع منحنی (Q78C) و مسطح (Q77F) و در سایز های 55 و 65 اینچی با ضمانت سام سرویس در بازار ایران موجود است.طراحی ظاهری این تلوزیون بسیار کامل است و سادگی و ظرافت را همزمان به همراه دارد. کیفیت ساخت بالای تلوزیون در کنار حاشیه و ضخامت فوق العاده کم آن ، باعث می شود تا Q7 به یکی از المان های زیبایی محیط تبدیل شود.

تلویزیون های QLED با بهره گیری از تکنولوژی Quantum Dot حجم رنگ بالایی در اختیار کاربران می گذارند و از نظر عمق و تعدا رنگ های تولید شده ، بهترین تلوزیون های ممکن به شمار می روند. کنتراست بالا هم در کنار این رنگ های غنی ، باعث کیفیت بالای نمایش HDR می شود. قابلیت های موجود در Q7 باعث می شوند تا واقعی ترین تصاویر ممکن به نمایش گذاشته شوند تصاویر عمیق و زنده به نظر برسند. سیستم صوتی قدرتمند به کار رفته در این تلوزیون پاسخگوی نیاز بسیاری از کاربران هست و کیفیت صدای بسیار خوبی ارائه می دهد.

رابط کاربری این تلوزیون پیشرفت چشمگیری داشته و استفاده از آن بسیار ساده و روان شده است. کنترل این تلوزیون هم ظاهری مدرن تر به خود گرفته و می توانید از آن برای دیگر وسایل متصل به تلوزیون هم استفاده کنید.سامسونگ در Q7 سعی داشته تا با نوآوری های اختصاصی خود، کیفیت تصویر بسیار بالا را در کنار ظاهر جذاب ارائه دهد و با تلویزیون های رده بالا مانند OLED ها رقابت کند.

این تلوزیون کامل به نظر می رسد و از همه نظر جزو بهترین هاست. اگرچه در رقابت با تلوزیون های OLED ممکن است در زمینه هایی عقب تر باشد ، اما کیفیت رنگ بی نظیر و تصاویر بسیار عمیق به آن ارزش خرید می بخشند و در صورت وجود بودجه کافی نمی توان به سادگی از این گزینه عبور کرد.

256 کاراکتر باقی مانده
  • امیرعباس طهرانی شنبه , 19 اسفند 96 , 15:25

    سلام. از نظر نمایش دادن کانال های sd ، هر دو تلویزیون در یک سطح نامطلوب هستند و از این نظر تفاوتی با هم ندارند. از لحاظ کیفیت تصویر ، OLED ها نتایج بهتری رو تو تست های فنی نشون دادن و میشه گفت از این نظر بهتر هستند. اما نمیشه نظر قطعی داد و باز هم به استفاده و سلیقه کاربر مربوط میشه.

    0
  • ali دوشنبه , 14 اسفند 96 , 13:46

    سلام بین این مدل سامسونگ و OLED C7 در نهایت بدون در نظر گرفتن قیمت کدوم را پیشنهاد میکنید . بررسی های دو تا tv را دیدم اما انتخاب برام خیلی سخت شده چند جا خوندم که کانال های sd روی سامسونگ کیفیت بهتری داره نسبت به QLED c7

    0