دو اپراتور بزرگ فعال در آمریکا یعنی تی‌موبایل و اسپرینت با قراردادی ۲۶ میلیارد دلاری با هم ادغام شده و از این‌رو بزرگ‌ترین اپراتور فعال در این کشور را تشکیل دادند.

تی‌موبایل و اسپرنیت پس از انجام مذاکراتی که طول یک دوره‌ی زمانی ۴ ساله بارها انجام شده بود، بالاخره در هم ادغام شدند. براساس اطلاعات ارائه شده این قرارداد همکاری ارزشی ۲۶ میلیارد دلاری داشته و کاملا مبتنی بر انتقال سهام بین دو کمپانی منعقد شده است. دو کمپانی اعلام کرده‌اند که ادغام باعث ایجاد هزاران فرصت شغلی جدید شده و موضع آمریکا را در برابر چین برای ایجاد نسل بعدی شبکه‌های موبایل بیش از پیش تقویت خواهد کرد.

ادغام اسپرینت با تی‌موبایل را باید ترکیب شدن اپراتور سوم و چهارم آمریکا عنوان کرد که در مجموع ۱۲۷ میلیون مشترک دارند. آخرین آمارها نشان از این دارد که ورایزن به عنوان بزرگ‌ترین اپراتور آمریکایی طی سه ماهه‌ی اول سال ۲۰۱۸ نزدیک به ۱۱۶ میلیون و AT&T نیز ۹۳ میلیون مشترک دارند. اپراتورهای آمریکایی رقابت سنگینی با یکدیگر دارند، بطوریکه هر یک از کمپانی‌ها با خرید کمپانی‌های فعال در حوزه‌ی مخابرات یا تولید محتوا در پی گسترش دامنه‌ی فعالیت و افزایش تعداد مشترکان خود هستند. ورایزن با تصاحب یاهو نشان داد که در نظر دارد تا فعالیت‌های خود را بیش از پیش گسترش دهد. AT&ِT‌ نیز چندی پیش با توافق ۸۵ میلیارد دلاری، تایم وارنر را تصاحب کرد.

کمپانی جدید فعالیت خود را تحت نام تجاری تی‌موبایل ادامه خواهد داد. از جمله‌ی برنامه‌های تی‌موبایل باید به سرمایه‌گذاری ۴۰ میلیارد دلاری طی سه سال آینده برای توسعه‌‌ی هر چه بیشتر شبکه‌ی 5G اشاره کرد. هر دو کمپانی اسپرینت و تی‌موبایل از نظر زیرساخت‌های 5G از ورایزن عقب‌تر هستند؛ حتی بودجه دو کمپانی در مجموع نیز از بودجه‌ی در نظر گرفته شده توسط ورایزن و AT&T پایین‌تر است. انتظار می‌رود این ادغام در نیمه‌ی اول سال ۲۰۱۹ میلادی نهایی شده و کمپانی حاصل ادغام فعالیت خود را از سال آینده‌ی میلادی به‌صورت رسمی آغاز کند. البته شرط اصلی برای نهایی شدن قرارداد همکاری بین دو کمپانی را باید در موفقیت رگولاتوری‌ها عنوان کرد.

اولین گزارش‌ها در روز‌های گذشته نشان از این داشت که دو کمپانی تی‌موبایل و اسپرینت به توافقات اولیه در خصوص ادغام دست یافته‌اند. اپراتور تی‌موبایل تحت مالکیت کمپانی آلمانی دویچه تلکام (Deutsche Telekom) قرار داشته و اصلی‌ترین سهام‌دار آن این کمپانی آلمانی است. از سویی دیگر، اسپرینت نیز تحت مالکیت سافت‌بانک ژاپن قرار دارد. مذاکرات اولیه بین دو کمپانی مادر منجر به این شده که تی‌موبایل نام تجاری خود را حفظ کرده و آن را برای کمپانی ۸۰ میلیارد دلاری ادغام شده برگزیند.

پربازدیدترین مطالب اخیر
پیشنهاد سردبیر
256 کاراکتر باقی مانده